Mag. Franz Studener

Nagy örömmel és büszkeséggel tölt el minket, hogy a Frosch a példamutató ökológiai tevékenységeiért elnyerte a GREEN BRAND Austria 2020/2021 védjegyet.

A tény, hogy a védjegyet már ötödik alkalommal nyertük el, mutatja, hogy nem csak egy jó pillanatban sikerült minket auditálni, hanem folyamatos erőfeszítéseket teszünk, hogy a termékeinket az ökológiai fenntarthatóság szerint javítsuk.

A minősítés részletes eredményei pedig értékes javaslatokat nyújtanak a fejlődés további irányának kijelöléséhez.

A Frosch filozófiája egészen egyszerű: regeneratív, teljes mértékben fenntartható, magas minőségű tisztítószereket és higiéniás megoldásokat kínálunk, kifejezetten környezet- és bőrbarát módon. Ezt bizonyítja a GREEN BRANDS védjegy is.

A védjegy abban is segít, hogy az üzleti partnereinkkel és fogyasztóinkkal folytatott kommunikáció során hiteles öko-márkaként tudjunk fellépni.

Különösen örülünk annak, hogy a Frosch számára jelentős piacokon, Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon is elnyerte a GREEN BRANDS védjegyet. Megmutatkozott, hogy igenis már ezekben az országokban is aktuális trend a fenntarthatóság, az ökológiai gondolkodásmód és az erőforrások megóvásának előtérbe helyezése.

A GREEN BRANDS kitüntetés nem csak megerősítés, motiváció is arra, hogy az átfogó fenntarthatósági törekvéseinket tovább, konzekvensen folytassuk.

Mag. Franz Studener

GeschäftsführungErdal GmbH