GREEN BRANDS a BIOFACH 2020 expon

2020-ban is ott voltunk a környezetbarát fogyasztási cikkek világvezető vásárán, a BIOFACH-on. A nürnbergi kiállításon rajtunk kívül számos kitüntetett márkánk is saját standdal jelent meg.

Több mint 3400 kiállító és 47 000 látogató érkezett a világ 136 országból Nürnbergbe februárban, hogy megismerjék az organikus élelmiszeripar legújabb vívmányait. A 9. csarnokban mi is megjelentünk standunkkal. Norbert Lux, a GREEN BRANDS alapítója és ügyvezető igazgatója, valamint kollégája, Sri Dhanya Adusumilli számos érdeklődőt fogadott, és személyesen is sok kitüntetett GREEN BRAND-del ismerkedhetett meg. Az expon a világ vezető cégei és szakértőik vannak jelene, ezért kiváló alkalom a hálózatépítésre.

Mint minden évben, számos cégnek és márkának adtuk át a díjukat a kiállításon. Így a Spitz osztrák élelmiszergyártó, az AlmaWin vagy a Werkhaus is a helyszínen kapta meg, nem is első alkalommal a GREEN BRANDS védjegyet.

A Weleda-t négy GREEN BRANDS védjeggyel is díjazhattuk.. A tanúsított természetes kozmetikumok világszerte vezető gyártója egyidejűleg Ausztriában, Svájcban, Magyarországon és a Csehországban is megkapta a tanúsítványt.

Nagyszerű élmény volt a jelen és a jövő GREEN BRAND-jeivel találkozni, ezért biztos, hogy 2021-ben újra jelen leszünk a nürnbergi BIOFACH-on.