Megjelent a GREEN BRANDS Podcast, a fenntarthatóság magyar hangja

Indul a GREEN BRANDS Podcast

A GREEN BRANDS-nél az egyik legfontosabb küldetésünk, hogy az igazoltan zöld cégeket és termékeket minél több emberrel megismertessük. A mai tartalomdömpingben nagyon fontosnak tartjuk, hogy a vállalati fenntarthatóság üzenetét a leghatékonyabb és leginkább fogyasztható formában juttassuk el mindenki számára. Sokaknak ezt a podcast formátuma jelenti, a rádióműsorokra hajazó, de jóval kötetlenebb beszélgetéseket ugyanis főzés, futás vagy utazás közben is szívesen hallgatják.

Ugyanennyire fontosnak tartjuk azt is, hogy a védjegyet elnyert márkákat az üzleti élet szereplőinek is bemutassuk. Hiszünk abban, hogy a jó gyakorlatokat nem visszatartani, hanem megosztani kell, ezen keresztül pedig az értékláncban megtöbbszöröződik pozitív hatásunk. Ebben a szellemben szerveztünk számtalan előadás-sorozatot, most pedig nagy örömmel mutatjuk be a GREEN BRANDS Podcastot!

A fenntarthatóság magyar hangjaként ökológiai fenntartható márkákat szeretnénk bemutatni. Ezzel a fogyasztók tájékozódhatnak arról, hogyan hozhatnak zöld vásárlói döntést, a cégvezetők pedig inspirálódhatnak, hogyan tudják környezetbarátabb módon működtetni cégüket. Az első adás vendége a Folprint Zöldnyomda kereskedelmi igazgatója, Fodor János.

Hallgassátok szeretettel: https://anchor.fm/green-brands-hungary

 

A GREEN BRANDS Podcast a legkülönfélébb platformokon hallgatható (Spotify, Google Podcast, Pocket Casts stb.)

A műsor készítését köszönjük az Első Pesti Egyetemi Rádiónak és a GREEN BRANDS díjas Tonic Kommunikációs Ügynökségnek!