Fess környezetbarát módon az Azúr Bagoly Tejfestékkel

Elnyerte a GREEN BRANDS védjegyét az Azúr Bagoly Tejfesték

Újabb különleges magyar márkával bővült a GREEN BRANDS védjegyet elnyert márkák családja! Már a névből is felsejlik, hogy egy nem mindennapi cég nem mindennapi termékével állunk szemben: az Azúr Bagoly márkanév alatt ugyanis tejfestéket vásárolhatsz, amit bútorfelújító-projektjeidhez használhatsz. Manapság már minden festék “környezetbarátként” hirdeti magát, azonban az Azúr Bagoly Tejfesték “zöldségével” magasan kiemelkedik a kínálatból. Mutatjuk, mivel érdemelte ki a márka a GREEN BRANDS tanúsító védjegyét.

Az Azúr Bagoly Tejfesték ősi, hagyományos technológiához nyúl vissza: ma is ugyanazokból az alkotóelemekből készül, mint amikből az emberek az idők kezdete óta kevertek festéket: mészből, tejfehérjéből, agyagból és természetes színezékekből áll össze. A kizárólag természetes alapanyagok környezet- és egészségbarát alternatívát jelentenek az otthonteremtésben, anélkül, hogy kényelmetlen kompromisszumokat kéne kötnöd. A cég szerint ugyanis a bútorfestés vegyszerszermentes anyagokkal is kiválóan megvalósítható.

A tejfestéket por alakban vásárolhatod meg, így akármeddig eltartható (a gyártás során ezért nincs szükség mesterséges tartósítószerek használatára). A festékporhoz te kevered vizet a használat előtt, így a szállítás is gazdaságos, hiszen a folyékony bútorfestékhez képest kb. 60%-kal kevesebb súly szállításának környezetterhelésével kell csak számolnunk. Amint készen állsz a munkára, a kellő mennyiség kikeverésével megkezdheted a bútorfelújítást. A termékek VOC-tartalma 0, így zárt térben is biztonságosan dolgozhatsz vele. A maradék festék 100%-ban biológiailag lebomló, így a felesleget akár komposztálhatod is. A termékcsomagolás pedig minden részében újrahasznosítható. A munka végeztével pedig nyugodtan hátradőlhetsz tudva, hogy a vegyszermentes, 100% természetes összetevőket tartalmazó festék nem tölti majd meg a levegőt mérgező anyagokkal az otthonodban.

Azúr Bagoly GREEN BRANDS

Ráadásul a termék felhasználásakor nem csak egy vegyszertartalmú bútorfesték kiváltásának kedvező hatásaival érdemes számolnunk, hanem egy új bútor gyártásából, szállításából, csomagolásából adódó környezetterhelés megspórolása is plusz előny. Téged is arra bátorítunk, hogy új bútor vásárlása helyett újítsd fel a régi darabokat, a GREEN BRANDS díjas Azúr Bagoly Tejfesték megbízható zöld alternatívát nyújt számodra. Ha még nem dolgoztál tejfestékkel, ne aggódj, az azurbagoly.hu weboldalon nagyon sok oktatóanyagot biztosít a cég ingyenesen, (a festékkeveréstől a felhasználás különböző lépéseiig), ezzel törekedve arra, hogy a termék felhasználásával olyan minőségű felületet alakíthass ki, amely hosszú távon használható lesz. 

Még egyszer gratulálunk az Azúr Bagoly csapatának a GREEN BRANDS védjegy megszerzéséhez!

Gratulálunk a Folprint Zöldnyomdának a védjegy ismételt megszerzéséért!